Любимите ни палачинки отново, този път с различно брашно.
Като се замисля като че ли всеки път експериментираме с палачинките.
Различни видове брашна, солени, сладки, с ядки...
Всеки път са чудесни и с удоволствие си ги изяждаме бързо- бързо.
В днешните палачинки сложих:
4 яйца
2 ч.ч. брашно от лимец
2 ч.ч. прясно мляко
1 с.л. кафява захар
кокосово масло за намазване на тигана
Намазвам тигана с малко кокосово масло, слагам 1 черпак от течността и изпичам от двете страни.
Хапнахме си ги с фъстъчено масло, мед и дори с гуакамоле.
Заповядайте и в страничката ни във Facebook.
Благодарим Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар