сряда, 28 декември 2016 г.

Зелен фасул с гъби



Още една бърза рецепта. Обичаме бързите рецепти.
Вкусно и здравословно разбира се.

Съставки:

Зелен фасул
Гъби
Лук
Чесън
Кокосово масло или зехтин
Сол
Черен пипер

Всички съставки са на око, зависи от количеството, което искаме да приготвим. 
Задушаваме гъбите в малко кокосово масло за около 6- 7 минути. Добавяме ситно нарязания лук и чесън ( 1- 2 скилидки) и задушаваме за още 2- 3 минути. 
Следва измития и почистен зелен фасул. Разбъркваме всичко добре и оставяме да се задуши на бавен огън за около 10- 15 минути. Овкусяваме с черен пипер и сол.


Заповядайте и в страничката ни във Facebook.
 Благодарим Ви от сърце!

Няма коментари:

Публикуване на коментар