събота, 11 април 2015 г.

Супа с пуешко месо и киноа





Традиционната пилешка супа, която всички толкова обичаме, но с пуешко месо.

Взехме две пуйки и обезкостихме, смляхме месото на кайма, но нарочно оставихме малко месо и по костите.


И докато прилежно претеглихме, надписахме и  прибрахме каймата във фризера на котлона вече се варяха костите.

Отделих след това месото и го накъсах на малки парченца.

В бульона добавих нарязан на ситно лук, картоф и морков и когато бяха полуомекнали добавих месото, шепа киноа и подправки.

След като се свари всичко, отместих от котлона и оставих да изстива. 
Разбих през това време 2- 3 лъжици кисело мляко с 1 яйце (бях извадила предварително да са на стайна температура).

Взех бульон от полустудената супа и разбърках със застройката. След това бавно добавих в самата супа като бърках постоянно. 



Заповядайте и в страничката ни във Facebook
Благодарим Ви от сърце!




Няма коментари:

Публикуване на коментар