Традиционната пилешка супа, която всички толкова обичаме, но с пуешко месо.
Взехме две пуйки и обезкостихме, смляхме месото на кайма, но нарочно оставихме малко месо и по костите.
И докато прилежно претеглихме, надписахме и прибрахме каймата във фризера на котлона вече се варяха костите.
Отделих след това месото и го накъсах на малки парченца.
В бульона добавих нарязан на ситно лук, картоф и морков и когато бяха полуомекнали добавих месото, шепа киноа и подправки.
След като се свари всичко, отместих от котлона и оставих да изстива.
Разбих през това време 2- 3 лъжици кисело мляко с 1 яйце (бях извадила предварително да са на стайна температура).
Взех бульон от полустудената супа и разбърках със застройката. След това бавно добавих в самата супа като бърках постоянно.
Заповядайте и в страничката ни във Facebook.
Благодарим Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар